Mekaniker till vår skadeavdelning i Borlänge

Du har ett genuint tekniskt intresse för tunga fordon och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå i grunden samt B-körkort. Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete.


Vi är inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl lastbilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi satsar på framtiden och det är verkligen en spännande tid att jobba på Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar. Vi behöver förstärka vår skadeavdelning i Borlänge med en mekaniker. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i skadereparationer såsom riktning och svetsning etc. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med ett tryggt team med högt engagemang. Ta chansen att bli en av oss!

Vem är du?
Du har ett genuint tekniskt intresse för tunga fordon och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå i grunden samt B-körkort. Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete.

Då vi som företag lägger stort fokus på kundnöjdhet förutsätter vi att kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och att du har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga.

Vi erbjuder dig

  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter.
  • Generösa personalförmåner.
  •  

Ansökan
Låter det som något för dig? Kontakta Daniel Sundman på daniel.sundman@rebil.se eller 0243-25 77 40.