Lastvagnsmekaniker till verkstaden i Borlänge.

Vi är inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl lastbilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi satsar på framtiden och det är verkligen en spännande tid att jobba på Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar. Vi behöver nu förstärka vår verkstad i Borlänge med en mekaniker. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med ett tryggt team med högt engagemang. Ta chansen att bli en av oss!

Vem är du?
Du har ett genuint tekniskt intresse för tunga fordon och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå i grunden samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. 

Då vi som företag lägger stort fokus på kundnöjdhet förutsätter vi att kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och att du har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalitet samt har god planerings- och prioriteringsförmåga.   

Vi erbjuder dig

  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter.
  • Generösa personalförmåner –bland annat; friskvård, personalrabatter på drivmedel, bilvård, verkstadsarbeten & reservdelar och personalrabatter hos samarbetspartners.


Ansökan
Låter det som något för dig? Kontakta Mathias Fredriksson på mathias.fredriksson@rebil.se eller 0243-25 77 85.