Hos Rolf Ericson Bil Företagen vet vi att passion för arbetet, kunderna och medarbetarna skapar framgång. Vi är ett företag i en föränderlig bransch och vi ser med nyfikenhet på de möjligheter som finns för att fortsätta utvecklas. Vi tar sikte på framtiden och de tjänster som vi kan erbjuda människor för en enklare vardag. Vi tycker att det ska vara enkelt att både arbeta hos oss och göra affärer med oss. Viktigast för att skilja oss från mängden är våra relationer. Starka relationer med kunder, leverantörer och oss medarbetare emellan ger oss ett försprång och alla möten är ett sanningens ögonblick. Där avgörs hur vi uppfattas och det är styrkan i vårt varumärke. Är det ett tänk som passar dig? Då föreslår vi att du kontaktar oss.

Här ser du våra lediga tjänster

3 träffar

1 of 1

  • Vi är inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl lastbilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi satsar på framtiden och det är verkligen en spännande tid att jobba på Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar. Vi behöver nu förstärka vår verkstad i Borlänge med en mekaniker. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med ett tryggt team med högt engagemang. Ta chansen att bli en av oss!

  • Vi är inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl lastbilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi behöver nu förstärka vår verkstad i Mora med en erfaren mekaniker. Du erbjuds kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta i ett tryggt team med högt engagemang. Vi satsar på framtiden – gör du?

  • Du har ett genuint tekniskt intresse för tunga fordon och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå i grunden samt B-körkort. Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete.

3 träffar

1 of 1