Bästa kund

Vi har bägge viktiga samhällsfunktioner och behöver varandra. Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi är tillgängliga för dig och gör allt vi kan för att hålla dina fordon rullande. Våra anläggningar är öppna precis som vanligt i denna ovanliga situation men givetvis arbetar vi lite annorlunda och är extra försiktiga vid kontakt. Åtgärder är vidtagna och vi är noga med ta vårt ansvar för att begränsa smittspridning av COVID 19.

Du är varmt välkommen till oss men vi ber dig att ta hänsyn till följande:

-          begränsa ditt besök till kundmottagningen, och begränsa din tid där

-          gå inte in i själva verkstadslokalen

-          följ myndigheternas rekommendationer och var rädd om dig och oss  

Vill du överlämna ditt fordon till vår verkstad utan nära kontakt? Ring till kundmottagningen på din verkstad så ordnar vi med lämpligt sätt för mottagning av nycklar.

Verkstäder & reservdelar

Våra verkstäder är bemannade och vi har goda förutsättningar att hjälpa dig med såväl planerade servicar som akuta reparationer. Tveka inte att ta kontakt om du behöver teknisk support och rådgivning. Vårt lager jobbar på precis som vanligt och i dagsläget har vi inte någon negativ påverkan på reservdelstillgängligheten. Butikerna håller öppet som vanligt.

Läs mer här. 

Våra säljare är tillgängliga

Våra säljare är tillgängliga och vill gärna utveckla nya affärslösningar tillsammans med dig. Om du just nu inte vill ha personlig kontakt har vi full förståelse för det och genomför affärsmöten mer än gärna via telefon eller Microsoft Teams, vad som passar dig bäst helt enkelt.

Vi hör av oss!