Om oss

Om oss

Finnvedens Lastvagnar Box 2014 55002 Jönköping

Växel: 036-34 82 00

Finnvedens Lastvagnar startades 1997 när man särskilde lastvagnsverksamheten från personbilar på den dåvarande huvudanläggningen i Värnamo. Sedan dess har man expanderat kraftigt genom ett antal förvärv i närliggande distrikt.

Idag är bolaget den största privata återförsäljaren av Volvo Lastvagnar och finns representerade på 20 orter i södra Sverige. Huvudkontoret ligger strategiskt beläget utmed E4:an i Jönköping.

Genom att i samma bolag kunna erbjuda helhetslösningar i form av försäljning, service, uthyrning, reservdelar, försäkringar och finansiering är man en självklar och trygg partner för alla som arbetar yrkesmässigt med åkeriverksamhet och transporter.

Målet med verksamheten är att kontinuerligt arbeta för att höja servicegraden i området genom nära och enhetlig service på samtliga anläggningar. Ett flertal prestigefulla priser har erhållits på senare år, bland annat bästa Volvo Action Service och bästa mekanikerteam.

Uppförandekod

Finnvedens Lastvagnar ingår i den familjeägda koncernen Liljedahl Group. Samtliga bolag i koncernen delar en gemensam värdegrund och målsättning som kännetecknas av långsiktighet, samverkan och utveckling.

Läs mer om vår uppförandekod(PDF, 0.1 MB)