Om oss

Om oss

Huvudkontor

Växel: 036-34 82 00

Postadress: Finnvedens Lastvagnar AB,  Box 2014,  550 02 Jönköping

Besöksadress: Kraftgatan 11, 553 02 Jönköping 

 

Maila oss gärna

Allmänna ärenden: info@finnvedenslast.se

Ekonomi: kredit@finnvedenslast.se

 

Vi tar emot fakturor som PDF på mail: fakturor@finnvedenslast.se

 

Finnvedens Lastvagnar startades 1997 när man särskilde lastvagnsverksamheten från personbilar på den dåvarande huvudanläggningen i Värnamo. Sedan dess har man expanderat kraftigt genom ett antal förvärv i närliggande distrikt. Idag är bolaget den största privata återförsäljaren av Volvo Lastvagnar och finns representerade på 20 orter i södra Sverige. Huvudkontoret ligger strategiskt beläget utmed E4:an i Jönköping. Genom att i samma bolag kunna erbjuda helhetslösningar i form av försäljning, service, uthyrning, reservdelar, försäkringar och finansiering är man en självklar och trygg partner för alla som arbetar yrkesmässigt med åkeriverksamhet och transporter. Målet med verksamheten är att kontinuerligt arbeta för att höja servicegraden i området genom nära och enhetlig service på samtliga anläggningar. Ett flertal prestigefulla priser har erhållits på senare år, bland annat bästa Volvo Action Service och bästa mekanikerteam.

Uppförandekod

Finnvedens Lastvagnar ingår i den familjeägda koncernen Liljedahl Group. 

Denna uppförandekod visar Finnvedens Lastvagnars ambition att bedriva verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt. Uppförandekoden är inte en lag eller föreskrift i traditionell mening utan en beskrivning av vad vi står för som leverantör, partner och arbetsgivare. Den visar hur vi, på ett hållbart sätt, agerar i de samhällen och miljöer vi verkar i.

Som företag tar vi aktivt ansvar där vi har möjlighet och vi strävar alltid efter att vara goda förebilder. Detta sammantaget ska göra oss till en attraktiv och utvecklande arbetsgivare, partner, leverantör och kund.

Läs mer om vår uppförandekod(PDF, 0.1 MB)