INFORMATION med anledning av Coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset, Covid-19 värnar vi extra mycket om dig som kund och om våra medarbetare. För att vi ska må bra, följer vi på Bilbolaget Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det bästa sättet att skydda sig och andra mot att bli sjuk är att undvika kontakt med sjuka människor. Vår personal stannar hemma vid minsta symptom, vi är särskilt noga med vår handhygien och undviker att ta i hand samt kramas. Självklart uppskattar vi att även du som kund följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Allt för att vi tillsammans ska göra vårt yttersta för att stoppa spridningen. Här nedan kan du läsa om hur vi arbetar just nu, hur vi hanterar din bil när den är på service hos oss och hur vi tar hand om de miljöer våra kunder vistas i.

Detta gör vi i våra kundmiljöer

Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att alla handtag torkas av flera gånger per dag och vi använder ett bakteriedödande medel vid städning. Just nu arrangerar vi inga kundevent för att inte bidra till folksamlingar som kan bli smittspridare.

Vår personal

Vi på Bilbolaget tar vårt ansvar gällande Coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medansvariga som känner sig sjuka stannar hemma samt att de ur vår personal som har vistats i riskområden stannar hemma i 14 dagar.

Har du några frågor kan du höra av dig till vår kundservice via telefon 026-65 57 25, mail kundtjanst@bilbolaget.nu eller via chatten på bilbolaget.nu.