Jobba hos oss

Servicekoordinator till Hässleholm

Vi söker en person som ska ansvara för all förplanering avseende planerad service samt säkerställa att kundens önskemål om tilläggspunkter är omhändertagna vid bokningstillfället. Servicekoordinatorn innehar en nyckelroll för att upprätta en hög förplaneringsgrad och en bibehållen hög tillgänglighet för alla fordon. Du kommer aktivt arbeta för att förbättra lönsamhet och kundtillfredsställelse. Dessutom arbeta för att utveckla och bevara goda kundrelationer samt att uppfylla företagets visioner och målsättningar.  

Säljorienterad Platschef

Har du ett brinnande intresse för tunga fordon? Lockas du av tanken att arbeta i en organisation i förändring? Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhet inom försäljning. Gärna med branscherfarenhet från entreprenad, åkeri eller tunga fordon.

Volvo lastvagnar

Våra lastbilar

Fjärrtransporter? Anläggningsarbete? Regional eller lokal distribution? Oavsett vad du ska använda lastbilen till kan vi hjälpa dig att specificera en som passar för jobbet.

Läs mer om våra lastbilar
Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss