Vi firade 20 år!

Finnvedens Lastvagnar fyller 20 år i år. Självklart firades detta lite extra genom att bjuda alla anställda på Anderstorp Raceway.

Den 21 april i år bjöds all personal på Finnvedens Lastvagnar till Anderstorps Raceway för att fira bolagets 20-års jubileum.

I strålande sol och med en stämning som var på topp äntrade deltagarna racingbanan redan vid niotiden.

Dagen inleddes med ett kortare tal av VD Anna Liljedahl som berättade om företagets historia fram till idag. Därefter följde ett fullspäckat schema med teamaktiviteter och tävlingar som bestod av både fysiska och intellektuella utmaningar. Som sig bör stod bilar i centrum för många av aktiviteterna! Höjdpunkten var naturligtvis körningen med
Dacia Racecars på den stora racewaybanan. Många av deltagarna passade på att verkligen testa bilarnas prestanda. På en mindre kopia av den stora banan hölls gocarttävlingar. Självklart fanns Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar på plats så att alla fick chansen att provköra de senaste produktnyheterna.

Femkamp, bumperball och tjurridning gav många glada skratt under dagen.

– Engagemanget och kompetensen hos vår personal har varit den avgörande faktorn för Finnvedens Lastvagnars utveckling. Många anställda har varit med oss ända sedan starten 1997. Det känns fantastiskt roligt att få fira 20 år tillsammans med alla medarbetare under en heldag i
Anderstorp, säger Anna Liljedahl.