Ny säljare i Kalmar - Fredrik Hellström

Fredrik Hellström har varit åkerinäringen lojal i hela sitt yrkesverksamma liv, varav de senaste sju åren som egen. Väl etablerad i branschen tar han nu klivet in i en ny roll där hans samlade erfarenheter kommer väl till pass. Fredrik kommer att ta hand om våra kunder i distriktet Kalmar inklusive Öland.
Säljare

Fredrik Hellström

Telefon: +46 480 421305
fredrik.hellstrom@finnvedenslast.se

Några snabba frågor till Fredrik

 

Vad innebär rollen som säljare för dig?
För mig handlar det om att ge alla uppdrag omsorg, att genom förtroende få hjälpa kunden att utveckla sin verksamhet. Min ambition är att bygga långsiktiga relationer och för varje kund se till helheten. Det handlar ju inte bara om ett chassi och en påbyggnation, utan om att erbjuda en optimal lösning som tar hänsyn till så mycket mer.      

 

Vad har du sysslat med tidigare?
Jag har jobbat i branschen sedan 2002. Först med min fars åkeri där vi jobbade med kyl- och frystransporter inom industri och handel fram till 2014. Efter det startade jag eget transportföretag men då inom bygg och anläggning.

 

Hur kom det sig att du tog chansen att bli säljare?
Efter nästan 20 år som chaufför och egenföretagare tyckte jag att det var dags för en ny utmaning. Jag vill fortsätta jobba i branschen och kunna använda mig av min kunskap. Som säljare kan jag förmedla den vidare och hjälpa kunderna att lyckas med deras uppdrag.

 

Till sist, vad gör du helst vid sidan av jobbet?
Fiska är något som jag verkligen tycker om, att få komma ut i naturen. Gärna med hela familjen. Jag har ett stort intresse för mat med.