Region Öst förstärker sin säljorganisation

Mattias Walett är efter många år inom Finnvedens Lastvagnar och Volvo-världen väl etablerad i branschen. Sedan början av februari 2021 är han ny säljare och kontaktperson för våra kunder i Oskarshamn. Mattias kommer också fortsatt vara kontaktperson för serviceavtal för Region Öst.

Mattias Walett ny säljare i Oskarshamn

mattias.walett@finnvedenslast.se
tfn: 0491-895 54

Några snabba frågor till Mattias

Vad innebär rollen som säljare för dig?
För mig innebär det att jag får förmånen att hjälpa våra kunder att hitta de lösningar som fyller deras specifika behov. Jag hoppas att jag ska få förtroendet att arbeta långsiktigt med samtliga kunder och kunna ge dem råd och verktyg som utvecklar deras verksamheter. Det ser jag verkligen fram emot.

Vad har du sysslat med tidigare?
Jag har ägnat i princip hela mitt yrkesliv åt den här branschen som jag älskar och är mycket välbekant med Volvo Lastvagnars produkter och tjänster. I över 20 år har jag i olika roller arbetat för Finnvedens Lastvagnar och tycker mig ha en bred kunskap och förståelse för såväl bransch, kund som produkt, som jag nu får möjlighet att omsätta i säljarrollen.

Hur kom det sig att du tog chansen att bli säljare?
Det finns inget bättre än att hjälpa en kund i stort som smått, att hitta lösningar. När chansen väl dök upp kände jag att detta skulle passa mig perfekt.

Till sist, vad gör du helst vid sidan av jobbet?
Umgås med familj och vänner och en av mina stora passioner är att spela och skapa musik. Tycker också mycket om att vara ute i skog och mark.