Hallå där!

Möt Magnus Marklinder - Regionchef Norr

I slutet av november började du hos oss, vad har du gjort tidigare?
Efter plugget så började jag jobba för Tele2, där jag bland annat jobbade med införandet av olika telekomreformer. Jag har också en tidigare historik från Volvo International, där jag stor del av tiden fokuserade på Afrika och Mellanöstern. Arbetsuppgifterna varierade med allt från försäljning till mera strategiska arbetsuppgifter såsom organisations- och verksamhetsstyrning. De sista 5 åren har jag jobbat som återförsäljarchef för Scanias egenägda återförsäljare i Västsverige.

Varför valde du Finnvedens Lastvagnar som arbetsgivare?
Finnvedens Lastvagnar är först och främst ett väldigt välskött bolag med gott rykte. Jag har dessutom ett par gamla kollegor från Volvotiden i styrelsen. När jag fick möjligheten att påbörja en tjänst som regionchef så tyckte jag det lät spännande. Det är alltid motiverande att göra något nytt och se vad man kan göra för att förbättra situationen. Jag tycker också att de personer som jag initialt träffade från Finnvedens Lastvagnar och Liljedahl Group gav mig ett positivt intryck.

Vad gör du på jobbet just nu?
Jag försöker lära känna alla nya kollegor och kunder samt att sätta mig in hur vi presterar rent operativt.

Vad ser du fram emot att genomföra i det jobb du gör?
Jag tycker det är viktigt med en kultur där alla medarbetare känner sig viktiga och att man bidrar till helheten. Är det roligt att jobba så skapar det motivation och engagemang, och då presterar man också mycket bättre. Detta känner våra kunder av ganska snabbt och resultatet blir bättre för alla.

Vad vill du säga till Finnvedens Lastvagnars kunder?
Att jag vill att alla kunder skall känna sig välkomna och omhändertagna. Vi finns till för våra kunder och skall göra vårt yttersta för att hjälpa dem i sin verksamhet.

Till sist, vad gillar du att göra på fritiden?
Jag tillbringar mycket tid med familj och vänner. Jag tränar också en hel del och försöker få så mycket tid som jag kan i löpspåret.