DRIV

NILZÉNS HAR VARIT PÅ VÄG I 80 ÅR

Nilzéns Åkeri i Kristdala har hållit på sedan kriget. Bokstavligen. Genom att löpande satsa på smarta lösningar och genom att ge chaufförerna stor valfrihet lyckas man  utveckla bolaget.

Läs mer

Åkeriet som gillar grus i maskineriet

Skultorps Åkeri och Grus fyllde 70 år i fjol. Bolaget håller sig ständigt sysselsatta och ansvarar nu för ett antal större byggprojekt i Skövde. Trogen personal och satsningar på en toppmodern fordonsflotta ligger bakom framgången.

Läs mer

Trygve vet vad som krävs för att lyckas

Efter 37 år vet Trygve Bengtson att ordning och reda är vägen till framgång. Väggarna i det nybyggda kontoret i Bromölla är fyllda av tavlor som intygar högsta kreditvärdighet. Några år i rad blev han också utsedd till gasell av Dagens Industri. – Att driva åkeri är en lagsport, jag har fantastiska medarbetare.

Läs mer
Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss