NY ANLÄGGNING ÄNGELHOLM

NY ANLÄGGNING ÄNGELHOLM

Nu har portarna öppnats till vår nya toppmoderna fullserviceanläggning i Ängelholm. Vi finns nu utmed E6 på Åkerslundsgatan 46, en lättillgänglig och naturlig mötesplats för regionens åkerier. Vi har lagt stort fokus på effektiva flöden för att snabbt och enkelt kunna utföra alla typer av arbeten. Anläggningen omfattar en komplett skadeverkstad, en tvätthall, servicegrop, reparationsgrop, fyra hela skepp för allmänverkstad och två halva skepp. Skeppen är längre och bredare för att motsvara dagens och morgondagens fordon samtidigt som utrustningen är bättre anpassad till dagens teknik. Varmt välkomna!

NYHETER OCH DRIV

Bästa kund

Våra anläggningar är öppna precis som vanligt i denna ovanliga situation men givetvis arbetar vi lite annorlunda och är extra försiktiga vid kontakt. Åtgärder är vidtagna och vi är noga med ta vårt ansvar för att begränsa smittspridning av COVID 19.

Läs mer

Små justeringar gör stor skillnad

Christer Claesson ville hitta ett sätt att förlänga livscykeln för sina fordon och tog kontakt med Volvo Lastvagnar. Det hela resulterade i ett givande hållbarhetsprojekt som också inkluderade Finnvedens Lastvagnar.

Läs mer

Förarcoachning

Minska bränsleförbrukningen, optimera bilens egenskaper och spetsa dina förarkunskaper. Förarcoachning är ett koncept och en tjänst som Volvo Lastvagnar erbjuder sedan ett antal år tillbaka. 

Läs mer

Kraftfulla innovationer i nytt modellprogram

Ständigt snabbare leveranstider ökar kraven på transportbranschen. Fordonen behöver bli ännu effektivare, säkrare, bekvämare och mer konkurrenskraftiga. Därför lanserar Volvo Lastvagnar ett nytt modellprogram för Volvo FM, FH, FH16 och FMX. De nya modellerna som nu börjar säljas i Sverige har utvecklats för att maximera förarens möjligheter att kunna sköta sitt jobb effektivt, säkert och ansvarsfullt.

Läs mer
Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss