NYHETER OCH DRIV

Bästa kund

Våra anläggningar är öppna precis som vanligt i denna ovanliga situation men givetvis arbetar vi lite annorlunda och är extra försiktiga vid kontakt. Åtgärder är vidtagna och vi är noga med ta vårt ansvar för att begränsa smittspridning av COVID 19.

Läs mer

Hallå där!

Shahin Khajebahri började inom branschen som åkare. Hans driv förde honom till att bli reservdelstekniker, säljare och regionchef. Idag jobbar han som Finnvedens Lastvagnars första Key Account Manager (KAM) någonsin.

Läs mer

Fantastiska resultat: Spara bränslekostnader med nya I-save

Nu kör allt fler svenska fjärrtransporter med I-Save. KNS Bilfrakt är en av de första åkerierna som fått sina första resultat av sparat bränsle.

Läs mer
Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss