Ny anläggning ängelholm

Snart slår vi upp portarna till vår nya toppmoderna anläggning i Ängelholm. Vi ser så mycket fram emot att få flytta in och välkomna alla kunder till oss.

NYHETER OCH DRIV

Bästa kund

Våra anläggningar är öppna precis som vanligt i denna ovanliga situation men givetvis arbetar vi lite annorlunda och är extra försiktiga vid kontakt. Åtgärder är vidtagna och vi är noga med ta vårt ansvar för att begränsa smittspridning av COVID 19.

Läs mer

Våra verkstäder är väl rustade för gasfordon

Antalet tankställen för bio-LNG ökar och Finnvedens Lastvag­nars kunder är inte sena att hänga med i utvecklingen. Martin Friberg, vår service­chef i Mariestad, berättar om hur vi anpassat verkstäderna efter det nya drivmedlet.

Läs mer

Kundens perspektiv - fördelar med serviceavtal

På Wettern Logistik har man sedan länge tecknat serviceavtal på samtliga nya fordon. Vi fick chansen att träffa dem och ställa några frågor om deras strategi. 

Läs mer

Fantastiska resultat: Spara bränslekostnader med nya I-save

Nu kör allt fler svenska fjärrtransporter med I-Save. KNS Bilfrakt är en av de första åkerierna som fått sina första resultat av sparat bränsle.

Läs mer
Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss