Vi söker en servicemarknadschef

Hos oss erbjuds du ett intressant och stimulerande arbete där du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor. Som servicemarknadschef hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och stort ansvar. Värmlands Motor AB är återförsäljare av Volvolastbilar och bussar och är en av Sveriges större Volvoverkstäder för tunga fordon. Värmlands Motor har idag ca 55 medarbetare inom försäljning, verkstad och reservdelar. Vid vår fullserviceverkstad erbjuder vi service och reparationer av lastbilar och bussar, försäljning av nya Volvolastbilar, begagnade lastbilar samt försäljning av reservdelar. Värmlands Motor är ett ISO - certifierat företag mot kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO9001, 14001 och 45001) samt ackrediterade för gällande färdskrivarkontroller och släckning 2: or, ISO 17020.

Du arbetar strategiskt med att utveckla hela affären tillsammans med våra medarbetare. Som servicemarknadschef har du direkt personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du ansvar för den dagliga driften på din avdelning som idag består av cirka 30 medarbetare fördelat på både verkstad och reservdelar. Att samarbeta faller dig naturligt, både internt och externt då nöjda medarbetare och hög kundnöjdhet är det vi strävar efter. I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa att kvaliteten på utförda arbeten är hög, att vi planerar och prioriterar kunduppdragen med huvudfokus på kundnöjdhet.

Vi är inne i ett spännande skede där du genom stor frihet och ett stort ansvar får möjligheten att sätta din prägel på verksamheten. Du har en given plats i ledningsgruppen där du rapporterar direkt till VD. Att du följer och utvecklar rutiner tillsammans med oss är en självklarhet. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från branschen och brinnande intresse för både teknik och människor.

Då du har mycket kontakt med människor är det viktigt att du har en hög servicenivå, att du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda relationer med kunder och personal. Du har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du är flexibel för att ta dig an en variationsrik arbetsdag. Vi söker dig som har ett inkluderande ledarskap samt strävar efter att vara en förbild och ett stöd för de anställda.

Kvalifikationer:

  • Goda ledaregenskaper, vi vill att du är erfaren ledare, gärna med någon utbildning att luta dig mot
  • God branschkännedom, med fokus på kundnöjdhet
  • Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • God datakunskap
  • B-körkort är ett krav


Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde omgående.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2023-12-31 För mer information och ansökan mejla vår VD, Louise Billinger, louise.billinger@varmlandsmotor.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.