KUNDMOTTAGARE TILL REJMES TRANSPORTFORDON

Rejmes Transportfordon är auktoriserade återförsäljare för Volvo Lastvagnar AB och certifierat Volvo Bus Servicecenter. Vi är knappt 50 medarbetare som verkar på anläggningarna i Halmstad och Falkenberg. Företaget hade 2016 en omsättning på 237 miljoner kronor.

Vi söker nu:

Kundmottagare till Rejmes Transportfordon AB

med placering på vår anläggning i Halmstad

Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.

Dina arbetsuppgifter som kundmottagare blir att möta och hjälpa våra kunder. Du ska organisera och planera beläggningen i vår verkstad och fortlöpande återkoppla till våra kunder. Du är den som upprättar både en tydlig arbetsorder till verkstad och faktura till kund. Du ska lägga mycket fokus på kundvård.

DIN BAKGRUND

För att lyckas i rollen ser vi att du har tydligt kundfokus, är serviceinriktad och strukturerad. Du har ett stort teknikkunnande och fordonsintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från lastbilsbranschen. Den här rollen kräver att du är initiativtagande, öppen och flexibel. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

KONTAKTPERSON

Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal Sverige AB, 0703-50 89 09

Mattias Fredriksson-Sten, Servicechef, Rejmes Transportfordon AB, 035-280 91 24

 

ANSÖKAN

Märk ansökan ”Kundmottagare Rejmes Transportfordon”

Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2018-06-10

Välkommen med din ansökan till rejmes-kundmottagare@brapersonal.nu eller

BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 HALMSTAD.

I rekryteringen samarbetar Rejmes Transportfordon AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Rejmes Transportfordon AB

 

Ladda ner texten som ett PDF-dokument här

Volvo lastvagnar

Våra lastbilar

Fjärrtransporter? Anläggningsarbete? Regional eller lokal distribution? Oavsett vad du ska använda lastbilen till kan vi hjälpa dig att specificera en som passar för jobbet.

Läs mer om våra lastbilar
Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Den speciallackerade karossen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss