FÖRETAGET

Företaget grundades 1936 av Oskar Andersson och sedan starten har bolaget varit privatägt av samma familj. Borås Bil Lastvagnar bedriver försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar. Vi är en av Sveriges enskilt största och mest framgångsrika Volvo verkstäder. 25 mars 2019 flyttade företaget in i nya lokaler på Viared. 

JOBBA HOS OSS

 

Vi är ständigt på jakt efter nya mekaniker! 

Serviceinriktad ekonom - Borås Bil gruppen (borasbil.se)

Mekaniker till lastvagnar - Borås Bil gruppen (borasbil.se)

Håll dig uppdaterad med lediga tjänster genom att connecta med vår karriärsida https://jobs.borasbil.se/

FÖRETAGSKULTUR OCH VÄRDEGRUND

Vad är en kulturbok? En bra fråga utan något självklart svar. Så vi gör ett eget: En kulturbok, vår kulturbok är en samling texter som sammanfattar hur vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Ladda ner vår "kulturbok" Format PDF Size 6 MB

KVALITET OCH MILJÖ

Detta certifikat intygar att ledningssystemen för kvalitet och miljö hos Borås Bil Lastvagnar AB ingår som en del i certifikat för Volvohandlarnas Fordonsförening har granskats av C1 Certification och är i överensstämmelse med kraven i ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Ladda ner ISO-certifikat Format PDF Size 194 KB

SWEDAC

Vi är ackrediterade av Swedac för att genom egna reparationer kunna släcka tvåor från besiktningsorgan, till exempel Svensk Bilprovning, Carspect, med flera. Dessa åtgärder registreras hos Transportstyrelsen. Du slipper uppsöka ett besiktningsorgan för efterkontroll. Vi är även ackrediterade att genomföra reparationer på färdskrivare och hastighetsregulator.

SEKRETESS

Vi behandlar information om kunder med sekretess. När det krävs enligt lag får Borås Bil Lastvagnar AB frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess.

Läs mer på

https://borasbil.se/integritetspolicy/

Attached: 0KB /10MB