Om oss - Borås Bil Lastvagnar

Företaget

Företaget grundades 1936 av Oskar Andersson och sedan starten har bolaget varit privatägt av samma familj. Borås Bil Lastvagnar bedriver försäljning och service av Volvo lastvagnar och bussar. Vi är en av Sveriges enskilt största och mest framgångsrika Volvo verkstäder. 25 mars 2019 flyttade företaget in i nya lokaler på Viared. 

 

 

Om oss - Borås Bil Lastvagnar

Jobba hos oss

Om du är intresserad av att jobba hos oss, så hör av dig genom att skicka ett mail med information om dig själv till MirelaHajric.Muameleci@borasbil.se.

Just nu söker vi mekaniker som vill följa med oss till vår nya toppmoderna verkstad på Viared.

 

Lediga jobb hos Borås Bil Lastvagnar

10 10

Kvalitet och miljö

Detta certifikat intygar att ledningssystemen för kvalitet och miljö hos Borås Bil Lastvagnar AB ingår som en del i certifikat för Volvohandlarnas Fordonsförening har granskats av Intertek och är i överensstämmelse med kraven i SS-EN ISO 9001:2015och SS-EN ISO 14001:2015

Ladda ner ISO-certifikat(PDF, 0.3 MB)

Swedac

Vi är ackrediterade av Swedac för att genom egna reparationer kunna släcka tvåor från besiktningsorgan, till exempel Svensk Bilprovning, Carspect, med flera. Dessa åtgärder registreras hos Transportstyrelsen. Du slipper uppsöka ett besiktningsorgan för efterkontroll. Vi är även ackrediterade att genomföra reparationer på färdskrivare och hastighetsregulator.

Sekretess

Vi behandlar information om kunder med sekretess. När det krävs enligt lag får Borås Bil Lastvagnar AB frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren meddelas om vilken information som lämnas om inte myndigheten ålägger oss med sekretess.

läs mer på

https://borasbil.se/integritetspolicy/