volvo lastvagnar

Rekryteringsevent på Viared 24 januari

Vill du va med och forma din nya arbetsplats?

 

Vi söker lastvagnstekniker till Europas mordernaste lastbilsverkstad i Viared.

Läs mer om rekryteringseventet här
Tvättkö

Tvättkö

Dags att tvätta lastbilen? Här kan du se om det är fritt fram till tvätthallen.

Ta en titt
Restaurang Arom

Restaurang Arom

Arom håller sommarstäng öppnar igen 6 augusti.

Dagens meny
HK Express i Borås

HK Express i Borås

När telefonen inte ville sluta ringa under utlandssemestern trodde Henrik Kronqvist att det hade skett en olycka. Men det visade sig att en branschkollega hade gått i konkurs, och en svärm av nya kunder stod och bankade på dörren – i behov av omedelbar hjälp. Några dagar senare, efter samtal till oss och en snabb hemfärd genom Europa, stod nya bilar på gården – med guldkontrakt och påbygge klart. 

Rydell & Quick rockar alltid

Rydell & Quick rockar alltid

56 000 låtar live, 155 000 mil på turné, 5 000 konserter – Rydell & Quick är förmodligen Sveriges mest turnerande liverockband. Christer Rydell och Malin Quick är ute på vägarna sommar som vinter, 250 dagar om året. Så har deras vardag sett ut i över 25 års tid.

Levererade lastbilar

Från oss till dig

Levererade lastbilar

Den skinande grillen. Den speciallackerade karossen. Doften av ny lastbil inne i hytten. Inget går upp emot känslan av att ta emot en ny lastbil. Fråga bara ägarna till de här lastbilarna.

Kontakta oss

Kontakta oss

Nya eller begagnade lastbilar, ett brett utbud av tjänster, tillbehör och avtal. Hyrbilslösningar, finansiering och assistans. Det bästa sättet att ta reda på hur vi kan hjälpa dig är att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kontakta oss