Vilka är vi?

Bildepån startades i mitten av 1920-talet och var då återförsäljare för Ford men redan efter några år gick vi över till att enbart sälja Volvo.

År 1958 tog bröderna Verner och Stig Nilsson över Bildepån på Träslövsvägen. Verksamheten växte och 1968 invigdes en ny lastbilsanläggning på Susvindsvägen. Fyra år senare fick också personbilsverksamheten på Träslövsvägen en ny bilhall.

1974-75 skedde en generationsväxling och sönerna till Verner, Kurt och Steve Nilsson, tog över. Lastbilsverkstaden byggdes ut 1988 och 1992 stod den kompletta anläggningen för både lastvagnar och personvagnar klar. Hela verksamheten flyttades då över till Susvindsvägen där den finns kvar än idag.

Grannfastigheten förvärvades 2005 och där huserar numera ett transportbilscenter för Ford och Renault samt skadeverkstaden för personbilar.

Sommaren 2015 invigdes den nya lastvagnsanläggningen på Susvindsvägen 23.

Tredje generationen familjen Nilsson, Anna Andersson, Annika Henriksson, Sara Patterson och Elin Nilsson driver företaget vidare och satsar för framtiden.

Välkommen till Varbergs mest kompletta bilvaruhus!

Vi följer MRFs reparationsvillkor. Ta del av villkoren här

Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information om våra event och annan viktig information om Bildepån och våra produkter