Vi söker mekaniker till vår verkstad

På vår verkstad arbetar ett starkt team med en kombination av olika spännande produkter inom Volvos tunga segment. Vi reparerar och servar lastbilar och bussar, vi arbetar med påbyggnationer, släp och nyleveranser av Volvolastbilar.
 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mekaniker blir att felsöka, ställa diagnos, reparera och serva både lastbilar, bussar, påbyggnationer samt släp. Du kommer att tillllhöra ett team med hög kompetens och driv där man strävar efter att utvecklas och säkerställa kundnöjdhet.

Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker eller har motsvarande kunskaper. Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande, men viktigast är att du har driv och viljan att lära dig. Du arbetar strukturerat för att lösa problem, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god datorvana. Vi söker dig som strävar mot att bli självgående, har en vilja att utvecklas, är ordningsam och som ser sig själv som en lagspelare.

Tjänsten kräver att man har körkort, C/D-behörighet är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde omgående.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2023-09-22 
För mer information och ansökan mejla Jonas Westin, e-post jonas.westin@varmlandsmotor.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Om företaget
Värmlands Motor AB är återförsäljare av Volvolastbilar och bussar och är en av Sveriges större Volvoverkstäder för tunga fordon. Värmlands Motor har idag ca 55 medarbetare inom försäljning, verkstad och reservdelar. Vid vår fullserviceverkstad erbjuder vi service och reparationer av lastbilar och bussar, försäljning av nya Volvolastbilar, begagnade lastbilar samt försäljning av reservdelar. Värmlands Motor är ett ISO - certifierat företag mot kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO9001, 14001 och 45001) samt ackrediterade för gällande färdskrivarkontroller och släckning 2: or, ISO 17020.

Välkommen med din ansökan!