Vi söker arbetsledare till vår verkstad

Är du en engagerad person som drivs av att hjälpa kunder och erbjuda bästa tänkbara service? Vill du vara delaktig och bidra till en växande gemenskap där du skapar förutsättningar och leder en grupp mekaniker? Då kan du vara den vi söker!


Värmlands Motor AB är återförsäljare av Volvolastbilar och bussar och är en av Sveriges större Volvoverkstäder för tunga fordon. Värmlands Motor har idag ca 55 medarbetare inom försäljning, verkstad och reservdelar. Vid vår fullserviceverkstad erbjuder vi service och reparationer av lastbilar och bussar, försäljning av nya Volvolastbilar, begagnade lastbilar samt försäljning av reservdelar. Värmlands Motor är ett ISO - certifierat företag mot kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO9001, 14001 och 45001) samt ackrediterade för gällande färdskrivarkontroller och släckning 2: or, ISO 17020.

 

Hos oss erbjuds du ett intressant och stimulerande arbete där du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor. Som Arbetsledare hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och stort ansvar.

 

Vi söker en driven och engagerad lagspelare med intresse för att utveckla affären tillsammans med våra medarbetare. Som Arbetsledare hos oss har du personalansvar för en grupp mekaniker där du ansvarar för den dagliga driften och planeringen med fokus på hälsa och säkerhet. Att samarbeta faller dig naturligt, både internt och externt då nöjda medarbetare och hög kundnöjdhet är det vi strävar efter. I dina arbetsuppgifter ingår även att säkerställa att kvaliteten på utförda arbeten är hög, att vi planerar och prioritera kunduppdragen med huvudfokus på kundnöjdhet.

 

Då du har daglig kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicenivå, att du är förtroendeingivande samt att du aktivt arbetar med att utveckla och vårda kundrelationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och du genomför uppgifter och förändringar enligt överenskommelse. Vi söker dig som har ett inkluderande ledarskap samt strävar efter att vara en förbild och ett stöd för de anställda.

 

Kvalifikationer:

  • Goda ledaregenskaper, vi vill att du är erfaren ledare, gärna med någon utbildning att luta dig mot
  • God branschkännedom, med kunskaper inom teknik för tunga fordon
  • Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
  • God datakunskap.
  • B-körkort är ett krav, C/D-kort är meriterande

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Tillträde omgående.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2023-09-22

För mer information och ansökan mejla vår VD, Louise Billinger, louise.billinger@varmlandsmotor.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.