Österlens Lastvagnar erbjuder One stop Service

På vår anläggning i Tomelilla serva och reparera vi ditt fordon - allt på samma ställe!
Vi har ett brett utbud av tjänster och produkter för att du ska slippa köra runt och för att du ska känna dig trygg på vägarna. 


 

 

Hydraulik

I vår verkstad finns utrustning för att pressa din hydraulslang på plats - Finns behover kan vi även föra detta direkt på fordonet. Vårt lager är välfyllt med de vanligaste komponenterna vilket gör att du oftast kan på helt dirket och slipper vänta på delar.   

Tvätt & Hyttvård

Precis som du behöver ditt lastfordon vård - låt oss göra jobbet så får du tid att göra annat. Vi utför både rekond och utvärtes tvätt av ditt fordon.

Vad är trevligare att sätta sig i förarsätet i ett rent och snyggt fordon.

Påbyggnadsservice

Vi utför service och reperation på påbyggnaer. Med en bred kompetens kan vi hantera de flesta byggnationer och vi utför även överflyttningar.

Varför inte göra detta i samband med att du ändå ska hit på andra ärenden?

Släp

Vi erbjuder både hjälp vid köp och försäljning, seperation och service av ditt släpfordon. Med många år i branchen kan du vara säker på att du får ett professionellt bemötande och den hjälp och rådgivning du behöver.

Vi erbjuder även serviceavtal där du betalar servicekostnaden månadsvis istället för per servicetillfälle - upplev ett tryggt och bekymmersfritt ägande.

Service av kylaggregat

Vi har kunskapen och åtar oss det mesta inom kylaggeregat för lastfordon, nu även för de fordon som har 1234yf.


Vi är ackrediterad enligt SWEDAC och följer reglerna strikt för alla hantering av köldmedia.