Kalix - Bästa Wistanläggningen i Sverige 2016

I Volvos kundundersökning Retail Excellence Survey har Kalix visat bäst resultat bland våra Wistanläggningar i Sverige och därmed fått ta emot ett diplom som visar detta.
Kalix-basta-wistanlaggning-i-Sverige

Personal i Kalix tar emot diplom för bästa Wistanläggning i Sverige

Inom Wist Last & Buss och Volvo arbetar vi ständigt med att hålla en hög nivå på den service och de tjänster som vi erbjuder våra kunder. För att få reda på vad våra kunder verkligen tycker om oss genomför Volvo regelbundet en kundundersökning som kallas för Retail Excellence Survey och som vi förkortar REx. Undersökningen utförs av ett oberoende företag som slumpmässigt väljer ut kunder som har utnyttjat våra verkstadstjänster eller köpt ett fordon av oss. Kunden blir uppringd och får svara på några korta frågor om hur de upplevt kontakten med oss.

Bland annat ställs frågor om hur tillmötesgående och hjälpsamma vi varit, likväl som frågor om vi har förklarat utfört arbete tillfredsställande och om kunden är nöjd med kvaliteten på utfört arbete. Kunden får svara med en skala från 1-10, där endast 9 och 10 är tillräckligt bra resultat för oss, då det betyder att kunden är mycket nöjda med oss.

Som återförsäljare får vi rapporter varje månad där vi kan se vilka områden vi är bra på och vilka områden vi eventuellt är mindre bra på. För att förbättra resultaten inom områden där vi ser potential att bli bättre tar vi fram handlingsplaner och arbetar för att få bättre resultat i nästa mätning.

Vi jämför oss också mellan våra anläggningar och alla vill naturligtvis bli den bästa Wistanläggningen i Sverige. Vinnaren av titeln Bästa Wistanläggning i Sverige för 2016 blev Kalix. Vi gratulerar personalen i Kalix tilll ett bra resultat!