En ny servicemarknadschef i Örnsköldsvik

Sommaren 2017 rekryterade vi en ny servicemarknadschef till vår anläggning i Örnsköldsvik. Han är ny hos oss (om man nu kan säga att nästan ett helt år är ny), men har en gedigen bakgrund i branschen.
Mikael Söderlind, ny servicemarknadschef på vår anläggning i Örnsköldsvik sedan sommaren 2017.

Mikael Söderlind, ny servicemarknadschef på vår anläggning i Örnsköldsvik sedan sommaren 2017.

Mikael Söderlind har verkat länge inom automobilindustrin. Det första jobbet var som mekaniker på EMS åkeri 1987, det på den tiden största åkeriet i Sverige. Intresset för mekanik tog honom sedan vidare till Bil Nord som teknikmekaniker i tio år, för att sedan följas av sex år som verkstadschef hos Magnus Bil och ytterligare sex år som marknadschef på Ulf Nylanders Bilar AB.

Med trettio års erfarenhet från både tunga och administrativa positioner blev han i maj månad 2017 uppsökt av Wist med anledning av deras behov av en ny Marknadschef i Övik. Efter en lyckad intervju tackade Mikael genast ja till jobbet.

– Det känns jättekul att tillträda hos ett välskött företag med enormt kompetent personal, berättar han.  

Efter en introduktion i Östersund tillsammans med ledning och ägare kom Mikael snabbt på plats, en process som kändes enkel tack vare det fina välkomnandet.

– Som ny på Wist har jag känt av en härlig företagskultur som genomsyrar organisationen, en kultur som bygger på inkluderandet av alla som jobbar här. För mig är detta jätteviktigt och något jag som chef vill värna. Jag tror att glada anställda som känner sig som en del av företaget är nyckeln till nöjda kunder.

Genom kontinuerlig utbildning och trivsam arbetsmiljö får anställda på Wist en bra arbetsplats med härliga kollegor samt stora möjligheter att utvecklas och bygga på sin kompetens. Denna kompetens kommer även kunderna till godo genom utmärkt service.

– Våra kunder kan alltid känna sig trygga med att få högsta kvalitet på våra tjänster. Vi har en otrolig kunskap hos våra anställda, med fortlöpande utbildning och de spetskompetenser en volvokund kräver. Vi levererar service i världsklass och ska fortsätta att göra så. Tillsammans kommer vi att lyckas med den föresatsen.

 

Mikael framför vår anläggning i Örnsköldsvik.

Mikael framför vår anläggning i Örnsköldsvik.