Lastbilssäljare till Skellefteå

Vill du arbeta med försäljning av marknadens bästa produkter? Volvos lastbilsprodukter är idag ”Top of the line” på marknaden med motorer upp till 750 hk och köregenskaper över förväntan.

Lastbilssäljare till Skellefteå

På detta roliga jobb hanterar du hela säljprocessen från första kundbesök till signerat avtal och leverans. Detta innebär att du håller löpande kontakt med presumtiva och nuvarande kunder. Du arbetar med bl.a offertarbete, förhandlingar, finansiering, val av utrustning och kontakter med olika underleverantörer (t.ex. påbyggare). Du följer affären till dess allt är klart och kunden är nöjd.

I denna roll har du en löpande dialog med regionchefen i bolaget. Arbetet är mycket omväxlande och kräver engagemang och ett bra ordningssinne. Kundernas vardag är krävande och det ställer krav på oss att alltid vara engagerade och fokuserad på att hitta bra totallösningar åt kunden som ger mervärde och förbättrar ekonomin.

Arbetet med dator och olika system/Program är omfattande, vilket gör att datavana är ett måste.

Vi söker en relationssäljare med teknikintresse. Du bör ha en bra erfarenhet av att sälja dyrare tjänster/produkter och har arbetat med B2B försäljning. Erfarenhet av att ha sålt någon form av maskiner, truckar, bussar etc. Är meriterande. Vi vill att du är bosatt i regionen eller dess närhet. Rätt person har bra drivkraft, är social och öppen samt att du har körkort för tunga fordon.

Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo Lastbilar och Bussar.

Din ansökan, eller eventuella frågor och funderingar, skickar du via e-mail till:
Dan Carlsson
dan [dot] carlsson [at] wistlastbuss [dot] com
Regionchef, Nord


Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolaget omsätter ca 2,5 miljarder kronor och har 600 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning samt förnyelsebar energi via vindkraft. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter ca 6 miljarder kronor och har cirka 1300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.seoch www.wistlastbuss.com.

 

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress dan.carlsson@wistlastbuss.com