Platschef, Norrköping

Om du ser det som en självklarhet att leverera goda resultat och driva verksamheten mot nya mål, då kan du vara personen vi söker. Vill du vara med och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang?

Platschef, Norrköping

Tage Rejmes bil AB är ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag och finns idag på 15 orter runt om i Småland, Östergötland, Södermanland och Närke.
Vi söker nu en platschef till lastbilsanläggningen i Norrköping.
Om du ser det som en självklarhet att leverera goda resultat och driva verksamheten mot nya mål, då kan du vara personen vi söker.Om tjänsten

Som platschef sitter du med i ledningsgruppen och har både verksamhets- och personalansvar. Du är närmsta chef till 6 personer som alla har ledande roller inom servicemarknaden.
I dina arbetsuppgifter ingår b.la budgetansvar, personalvård, sammanställa behovet av utbildning för både mekaniker och arbetsledare samt driva och utveckla verksamheten in i framtiden.
På anläggningen i Norrköping finns även företagets säljchef, tillika VD, som har personalansvaret över försäljningsgruppen. Hela teamet arbetar ständigt mot gemensamma mål, både för dagen, månaden och framtiden där du kommer ha en framträdande roll som motivator för goda resultat.

Lastbilsbranschen är idag en hårt pressad bransch och att vi ska leverera kvalitativ och snabb service till våra kunder är för oss en självklarhet.

Vem är du?

Som person är du drivande och resultatinriktad. Du har goda ledaregenskaper med en stor vilja att uppnå mål och en god förmåga att motivera dina medarbetare att prestera. Du tror på att leda genom att själv "gå i täten" och är en lyhörd och förtroendeingivande person som är bra på att skapa och underhålla relationer. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga. Givetvis har du alltid kunden i focus.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från en ledande befattning och/eller tidigare erfarenheter från branschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
För mer information och ansökan kontakta VD Stefan Sandberg på telefon, 011-21 92 65, eller mail, stefan [dot] sandberg [at] rejmes [dot] se

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag 3 mars, men urval sker löpande.


Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB,
ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder
kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av
Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Mjölby Motala och Tranås.
Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning
av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 350 miljoner kronor

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Tage Rejmes att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress stefan.sandberg@rejmes.se