Vi söker säsongsarbetare till vår reservdelsavdelning i Mora

Till vår reservdelsavdelning i Mora behöver vi stötta upp med en engagerad medarbetare över sommaren.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lagerunderhåll. Leverera reservdelar till mekanikerna till mekanikerna på verkstaden. Leverera reservdelar till kunder och hämta reservdelar från våra underleverantörer.

Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har utbildning motsvarande lägst gymnasienivå, samt B-körkort. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande.

Personliga egenskaper
Tjänsten som reservdelsman förutsätter att du är ordningsam och strukturerad. Har lätt för att skapa bra relationer och ger ditt yttersta för att leverera den bästa kundupplevelsen. Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel samt har god administrationsförmåga. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad med tillträde snarast, helst v22, t o m v34, med placering i Mora. 

För mer information
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Persson, Servicechef Mora, 0250-237 10. anders.persson@rebil.se

Låter det intressant? Lämna ansökan.
Sista ansökningsdag är 2022-05-27. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till anders.persson@rebil.se

Välkommen med din ansökan!