Vi söker en erfaren mekaniker till vår anläggning i Mora

Vi är inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl lastbilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi behöver nu förstärka vår verkstad i Mora med en erfaren mekaniker. Du erbjuds kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta i ett tryggt team med högt engagemang. Vi satsar på framtiden – gör du?

Tjänstebeskrivning 
Som mekaniker på Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar kommer du få möjlighet att jobba med den senaste tekniken i Volvos nya drivlina, men även klassiskt hederligt mekanikerjobb. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med sju andra mekaniker.  


Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt minst B-körkort. Du bör ha flerårig erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker och vi ser gärna att du tidigare har jobbat med bussreparationer. Arbetet ställer krav på att du har goda datorkunskaper och både kan arbeta självständigt och i grupp. Du bör ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande.


Personliga egenskaper
Tjänsten som mekaniker förutsätter att du har lätt för att skapa bra relationer och ger ditt yttersta för att leverera den bästa kundupplevelsen. Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och du har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel samt har god administrationsförmåga. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.


Vi erbjuder dig
Det är viktigt att hänga med i utvecklingen och därför erbjuder vi dig kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med ett tryggt team med högt engagemang.

  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar i samverkan med övriga avdelningschefer och ledning.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter.
  • Generösa personalförmåner.


Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, på heltid med skiftgång och placering i Mora. Tillträde enligt överenskommelse.


För mer information
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Persson, servicechef, 0250- 237 10.


Låter det intressant? Lämna ansökan.
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka ett mail till anders.persson@rebil.se där du berättar lite om dig själv.