Reservdelschef i Borlänge

1860x1050-borlange-reservdelschef-1

Vill du arbeta i en ledande roll med fokus på utveckling? Vi söker nu en reservdelschef 

Arbetsbeskrivning
Som Reservdelschef har du ett omväxlande och utmanande arbete där fokus kommer ligga på att leda, fördela samt planera arbetet. Du kommer ha personalansvar för cirka 8 personer, främst inom reservdelsförsäljning samt godsmottagning. Du kommer ansvara för reservdelshållningen och ha uppföljningar med reservdelssäljare i syfte att se hur verksamheten kan utvecklas. I din roll ingår resultatansvar och budgetansvar. Du kommer även arbeta med leverantörskontakter, förhandling samt avtalsfrågor mm.

Vem är den vi söker?
Du behöver ha en förståelse för lagerhållning samt orderflöden för att strategiskt kunna arbeta med att förbättra samt effektivisera verksamheten. Du är van vid att ta ansvar för ekonomi, kvalitet, planering och personal på ett lyckat sätt. Har du erfarenhet av reservdelshållning samt teknisk kompetens är detta meriterande, dock ej ett krav då fokus är att leda, planera samt utveckla arbetet på en strategisk nivå.

Du är lyhörd och ödmjuk inför uppgiften samtidigt som du vet när du behöver vara tydlig. Du är trygg med att leda vägen, arbeta strategiskt samt planera. Du är även pedagogisk samt coachande i ditt ledarskap där du kan motivera och engagera dina medarbetare. Du trivs med att arbeta i team och ser möjligheter med ett involverande arbetssätt.

Vi tar emot ansökningar löpande.

Vid frågor kontakta Anders Klingvall på 070-359 04 98.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Rolf Ericson Lastvagnar& Bussar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress anders.klingvall@rebil.se