Ekonomi- och kreditchef med placering på vår anläggning i Halmstad

Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes Transportfordon erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.

OM ROLLEN
I rollen är du en del av ledningsteamet. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. handla om att ta ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och därmed driva löpande ekonomiarbete, genomföra bokslutsarbete, sköta inkomstdeklarationer samt kreditbeslut och kredithantering. Du har full kännedom om lagar och regler inom ekonomi. Arbetet ska genomsyras av strategiskt och långsiktigt tänkande.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning och gärna också kredithantering. Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Det är meriterande om du har kunskaper i IFS och Mercur. Som person har du förmåga att ta tag i saker och slutföra snabbt. Du är drivande och målmedveten, är en trygg och stabil person som självständigt driver dina arbetsuppgifter. Du är affärsmässig och har mycket god analytisk förmåga. Rollen kräver att du är öppen och flexibel. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

KONTAKTPERSONER
Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal, 0703-50 89 09
Anders Malmberg, VD, Rejmes Transportfordon AB, 035-280 91 21

ANSÖKAN

Märk ansökan ”Ekonomi- och kreditchef Transportfordon”

Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2018-09-17

Välkommen med din ansökan till rejmes-ekonomichef@brapersonal.nu eller

BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 HALMSTAD.

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Rejmes Transportfordon AB att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress rejmes-ekonomichef@brapersonal.nu