Ta reda på vem som är din mest bränsleeffektiva förare

Bränsle och miljö

Den här tjänsten visar vilka förare som kör bränslesnålt och vilka som behöver utbildning och support. Den visar om det finns möjlighet till besparingar, skapar utsläppsrapporter och hjälper dig att minska koldioxidutsläppen.

Mer om Bränsle och miljö
Spåra prestationerna för att se vem som är bäst lämpad för enskilda uppdrag

Förartider

Den här tjänsten visar vilken förare som är redo för ett nytt uppdrag, vilken förare som bör vila – och vilken förare som bör gå av sitt skift. Den laddar ned färdskrivardata automatiskt och minskar därmed andelen manuellt och administrativt arbete.

Vill du veta mer om Förartider?
Positionering: hjälper dig att planera

Positionering

Tjänsten visar allt från lastbilens aktuella position (ned på gatunivå) till detaljerad information om föraren, lastbilens hastighet, last och fordonstyp. Använd positioneringstjänsten till navigering, ruttplanering och verksamhetsorganisering för ökad lönsamhet.

Utforska tjänsten Positionering
Meddelandetjänsten sätter dig i kontakt med lastbilen

Meddelanden

Om du väljer Meddelanden kan du alltid kontakta lastbilen och förse föraren med den information som han eller hon behöver för att fatta rätt beslut ute på vägarna. Till en fast månadsavgift kan du kommunicera med dina lastbilar så mycket du vill – oavsett var de är.

Upptäck tjänsten Meddelanden
Direkt tillgång till information om vagnparken och bränsleförbrukningen

Dynafleet-appen

Direkt tillgång till information om vagnparken och bränsleförbrukningen. Du kan jämföra förarnas bränsleeffektivitet på bara några sekunder. Och fatta viktiga beslut när du är ute på fältet. Dynafleet-appen är gratis att ladda ned, enkel att använda och finns för smartphone och surfplatta. Var du än är kan du alltid hålla dig uppdaterad.

Se vad Dynafleet-appen kan göra
Kontakta oss

Ta nästa steg

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att administrera vagnparken.

Här hittar du oss