Vi söker mekaniker till vår verkstad på Österlens Lastvagnar

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö i en modern verkstad med duktiga kollegor inom verkstad, reservdelar, försäljning och administration. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som hjälper dig att växa med uppgiften och du har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Volvo.

I din roll som mekaniker är du en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar och släpar.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med tunga fordon sedan tidigare. Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet. B-behörighet är ett krav, C är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer på ett professionellt sätt med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.

Vill du veta mer?
Kontakta vår servicechef Jörn Svensson på telefon 0417-281 62 eller på mejl jorn [dot] svensson [at] osterlernslastvagnar [dot] se