Lastbilsmekaniker till Göinge Bil Lastvagnar

Vi är ett företag som jobbar med kunden i fokus. Vi brinner för kvalitet i både reservdelar och i utfört arbete. Vi är ett glatt gäng som nu söker förstärkning i form av mekaniker, till våra verkstäder i Markaryd/Hässleholm.

Vilka är vi?
Företaget grundades 1952 och med vår långa erfarenhet är vi trygga med att påstå att vi kan bilar och är stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken för den optimala kundupplevelsen.


Vi har anläggningar i Hässleholm och Markaryd. Vi säljer nya Volvo samt begagnade lastvagnar, bussar, chassier och kompletta fordon. Vi erbjuder bästa service och tillgänglighet, som våra kunder kan kräva av sitt fordon. Vi arbetar ständigt mot högsta mål vad beträffar kvalitet, säkerhet och miljö. Lastvagnar har 35 anställda, och hela Göinge Bil koncernen har ca 160 anställda.

Vad erbjuder vi dig?

När du jobbar hos oss så kommer du att arbeta med ett av Sveriges ledande lastbilmärke. Detta ställer krav på dig och oss som verkstad och du kommer därför att erbjudas vidareutbildning under hela din anställning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och driv för att utvecklas inom yrket. En vanlig arbetsdag består av varierande arbeten med olika arbetsuppgifter beroende på vilka bilar som väntar på din service. Du får arbeta med den senaste tekniken och med moderna verktyg, allt för att kunna hantera dagens lastbilar. Vi erbjuder dig dessutom möjlighet till C-körkortsutbildning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för lastbilar och ny teknik. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och har erfarenhet av fordonsreparationer och felsökning. Det är meriterande om du har erfarenhet från lastbils-, maskin- eller jordbruksbranschen. Du har goda tekniska kunskaper, B-körkort krävs i tjänsten, övriga körkortsklasser är meriterande. Vi sätter stort värde i att du har en positiv syn på problem och har lätt för att samarbeta då teamkänslan är mycket viktig för oss. Vi ser det som en självklarhet att du är serviceinriktad och med ett öga för kundens bästa.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, tillsättning enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdagen 2022-11-10.

Ansökan
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering: jobblv@goingebil.se

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Ronny Thomasson, Servicemarknadschef, 010-167 09 21, ronny.thomasson@goingebil.se