Lastbilstekniker i Markaryd och Älmhult

Då vi ser en ökad efterfrågan av våra tjänster söker vi nu fler lastbilstekniker till våra anläggningar i Markaryd och Älmhult. Vi erbjuder ett varierande arbete i ett härligt team med kontinuerlig kompetensutveckling.

team-1860x1050

Som tekniker hos oss kommer du att jobba med avancerad teknik som får dig att utvecklas, samtidigt som du representerar ett märke med branschledande innovationer. Hos oss blir du en del av ett fantastiskt team och du får även chansen att bygga upp en egen karriär med bl.a. kontinuerlig utbildning. Våra verkstäder är moderna och utformade kring de människor som arbetar i dem. Här får du jobba med det senaste inom analysteknik, verktyg och utrustning. Vår målsättning är att kunna erbjuda branschens proffsigaste och trevligaste arbetsmiljö.

JOBBA MED BRANSCHLEDARNA
Volvo lastvagnar är en av världens största tillverkare av tunga lastbilar och är kända för sin enastående kvalitet och prestanda. Vi har med våra banbrytande innovationer lett utvecklingen inom transportbranschen i flera decennier och tillsammans med dig kommer vi att flytta fram gränserna ytterligare. Skaffa dig förstahandskunskap om tekniken som kommer att göra morgondagens transporter ännu säkrare, renare och effektivare.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.
Kontaktperson
Roger Albinsson, Servicechef i Markaryd
010-167 09 61
roger.albinsson@goingebil.se

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Bilbolaget Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress roger.albinsson@goingebil.se