Lastbilssäljare till Göinge Bil Lastvagnar

försäljning-1860x1050

Vi söker en Lastbilssäljare till Göinge Bil Lastvagnar med ansvar för försäljningen av nya och begagnade lastbilar, samt tillhörande tjänsteprodukter till befintliga och nya kunder i området. Du kommer i huvudsak att aktivt bearbeta kunderna inom ditt distrikt, specificera lastbilarna samt erbjuda de mest optimala lösningarna inom serviceavtal och finansiering. Att delta vid leveranser och olika kundaktiviteter är en naturlig del av jobbet.

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som aktivt arbetar med att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Hos oss är trivselfaktorn hög, vi har kunniga och engagerade medarbetare samt världsledande produkter och tjänster. Som Lastbilssäljare har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med oss kommer du att befästa Volvos position i Sverige som branschens ledande leverantör och samarbetspartner.

För att lyckas i rollen som lastbilssäljare har du ett starkt eget driv och engagemang. Du brinner för att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer och du har en god förmåga att fatta självständiga beslut. Du är en del av säljteamet på Göinge Bil Lastvagnar, vilket ställer krav på samarbetsförmåga. Du kommer att rapportera till försäljningschefen.

VI SÖKER DIG SOM DESSUTOM HAR:
- God branschkännedom och ett utpräglat affärsmannaskap
- Gillar att jobba proaktivt (söka upp affärer och göra avslut)
- Förmåga att ta beslut för hela Göinge Bil Lastvagnars bästa
- Personlig integritet och trovärdighet
- Goda kunskaper i Office-paketet
- Körkort med C-behörighet

ANSÖKAN
Skicka sin ansökan snarast då vi tillämpar löpande rekrytering.

FÖR MER INFO
Marcus Strömblad, Försäljningschef

010-1670922

marcus.stromblad@goingebil.se

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du Bilbolaget Lastvagnar att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress marcus.stromblad@goingebil.se