FRÅGA MIG OM VOLVO HYRLAST

”Dagligen möter jag nöjda kunder som värdesätter möjligheten att snabbt få tillgång till extra fordon som fyller akuta behov i deras verksamhet. Hyrlastkonceptet är framgångsrikt och på Finnvedens Lastvagnar har vi samlat de fordon som vi vet är mest gångbara i vår region; vilket exempelvis innebär fjärr-, flis- skogs- och krokbilar. Kontakta mig så hittar vi lösningar för dina behov – snabbare än du tror.”

- Fredrik Dragestam, ansvarig Volvo Hyrlast

fredrik-dragestam-1600x1600.jpg

Fredrik Dragestam

Tel: 0470-74 83 25

Mobil: 0470-74 83 25

fredrik.dragestam@finnvedenslast.se

HYRLASTBILAR FÖR DINA BEHOV

Anläggningsarbete? Sophämtning? Distribution? Körning med släpvagnar? Vilket område du än jobbar med kan vi erbjuda en hyrbil för dina behov. Välj gärna till smarta tjänster såsom Dynafleet – vårt vagnparkssystem. Det kan hjälpa dig att spara både tid och pengar.

KVALITET SOM DU KAN LITA PÅ

Alla våra hyrlastbilar är nya eller nästan nya. Och vi kompromissar aldrig med service och underhåll. Bränsleeffektiviteten är enastående och säkerheten inbyggd. Det är ett rent nöje att köra dem tack vare våra nya intelligenta växellådor, de förbättrade köregenskaperna och den genomtänkta komforten.

ALLT INGÅR

Du kan hyra en Volvolastbil en eller flera dagar, veckovis eller hur länge du vill. Och det behöver inte vara dyrt att välja det bästa alternativet. Ju längre du hyr, desto billigare blir det faktiskt. Försäkring, skatt och full service ingår, så allt du behöver göra är att fylla tanken och trampa på gasen.