YKB-utbildningar 2020/2021

Med start i oktober 2020 erbjuder vi förarutbildningar i Kalmar. Delkurserna är sju timmar långa och kan räknas till de 35 obligatoriska timmar som krävs vart femte år för ett YKB (yrkeskompetensbevis).

Effektiv körning | Säker körning och kundfokus | Transportbranschen och lagstiftningen | Häls och ergonomi | Trygga transporter

Se nedanstående pdf för datum, plats och pris. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Vi är måna om allas trygghet och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om ni måste avboka på grund av sjukdom eller symptom på sjukdom debiterar vi naturligtvis ingen avgift. Ni är alltid välkomna till oss så fort ni är friska och mår bra igen.

Välkommen med din anmälan till: marcus [dot] lundgren [at] finnvedenslast [dot] se.   

Läs mer om erbjudandet(PDF, 0.2 MB)

Våra utbildningar

Volvos Förarcoach, Mikke Stenman

Skräddarsydd utbildning med praktisk vägledning

Volvo Förarcoachning

Volvo Lastvagnars förarcoachning ger expertkompetens på funktioner och stödsystem som ingår i din Volvolastbil. Kort och gott hur du bäst utnyttjar hela din lastbils potential. Det sker genom att Volvos förarcoach åker med i din dagliga verksamhet och ger konkret och praktisk vägledning direkt där och när den behövs. Det mest effektiva sättet för inlärning.

Läs mer om Förarcoachning
YKB

Teoretiska kurser för ett yrkeskompetensbevis (YKB)

Yrkeskompetensbevis (YKB)

Kurserna är sju timmar långa och kan räknas till de 35 obligatoriska timmar som krävs vart femte år för ett yrkeskompetensbevis (YKB). Våra kurser är teoretiska och bygger på mångårig forskning och erfarenhet från Volvo och leds av våra duktiga instruktörer.

Läs mer om YKB-utbildningar
Kontakta oss

Ta första steget

Börja med ett telefonsamtal eller kom förbi på en pratstund.
Tillsammans väljer, skräddarsyr, planerar och bokar vi in en utbildning som passar dig.

Här hittar du oss