Volvo Originalservice

Volvo Originalservice

Du har satsat på en lastbil med exceptionellt god prestanda som dessutom går att utveckla allteftersom Volvo Lastvagnar utvecklar nya lösningar och mer sofistikerad programvara. Säkra den utvecklingsmöjligheten genom att låta oss ta hand om service och underhåll. 

Läs mer om Volvo Originalservice
Spara upp till 5 procent bränsle – utan att anstränga dig

Fuel Advice

Spara upp till 5 % bränsle – Våra personliga bränslerådgivare utför analyserna och ger dig råd om hur du minskar kostnaderna på lång sikt.

Ta reda på hur Fuel Advice kan hjälpa dig

VOLVO HYRLAST

Har du fått in nya uppdrag? Är arbetsbelastningen större under vissa tider på året? Oavsett vilka behov du har kan du alltid förlita dig på Volvo Hyrlast när du behöver några extra fordon. Läs mer om erbjudandet här.

Läs mer om vårt erbjudande här
Dynafleet hjälper dig att ta kontroll över ditt resultat

Vagnparkshantering

Kunskap är nyckeln till god lönsamhet. Dynafleet ger dig de kunskaper du behöver i din verksamhet. Systemet ger dig viktig information på detaljnivå om alla delar av din verksamhet.

Upptäck hur Dynafleet kan förbättra din verksamhet
Förarutbildningar hjälper dig att utnyttja lastbilens fulla potential

Volvo Förarutbildning

Förstklassiga lastbilar förtjänar förstklassiga förare. Genom att investera i Volvo Lastvagnars förarutbildningar hjälper du förarna att utnyttja lastbilarnas fulla potential, vilket resulterar i ökad bränsleeffektivitet, produktivitet och säkerhet.

Läs mer om Volvos förarutbildningar

FINANSIERING

Lastbilen är ju egentligen bara en del av din verksamhet. Den måste även finansieras, betalas och försäkras. Det är här finansiering från Volvo kommer in i bilden. Vi kan din bransch och kan erbjuda dig en plan som gör livet lite lättare för dig.

Läs mer om finiansiering
Två års garanti på monterade originaldelar

Två års garanti på monterade originaldelar

Den höga kvaliteten har gett oss möjlighet att både förlänga garantitiden och utöka omfattningen till marknadens starkaste garantipaket. Två års garanti gäller Volvo Originaldelar som monterats i en Volvoverkstad efter 1 januari 2018. Garantin omfattar reservdelen, monteringskostnaden för garantidelen samt assistenshjälp.

Den nya 2-årsgarantin är en ny nivå av bekymmersfrihet. Vi på Volvo tar hand om både dig och dina fordon på allra bästa sätt. Effektivt, säkert och enkelt.


Läs mer (pdf 700 KB)

Kontakta återförsäljare

Vill du veta mer?

Få mer information om de tjänster vi erbjuder. Vi hjälper dig att ta reda på vad som är bäst för din verksamhet.

Kontakta oss