Verkmästare Smålandsstenar

Är du en fantast av tunga fordon? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till vår verkstad i Smålandsstenar söker vi nu en verkmästare som ska leda det dagliga arbetet i verkstaden, ta ansvar för kvalitetssäkringen av utförda arbeten, och vara tekniskt ansvarig på plats. Rollen innebär också att planera och hantera bokningar av fordon samt att fördela ut arbetet till rätt mekaniker. Du gör en behovsanalys, rekommenderar åtgärd och ser till att hela tiden följa upp vår insats och återkoppla status till våra kunder, det är så vi vinner såväl förtroende som nästa affär.

Vi söker dig som bidrar med glädje och energi, och kan få med hela teamet mot målen om en fullbokad verkstad och högsta möjliga kundnöjdhet. Du är i grunden en mycket serviceinriktad person som gillar problemlösning och utmaningar. Struktur och noggrannhet ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du har öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

Du har förmodligen några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller är kanske redo att ta nästa steg i karriären? Du är en inbiten fantast av tunga fordon och dess teknik. Vi tar för givet att du är kommunikativ och har god datavana. Hos oss får du ett varierande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Urval sker löpande så vila inte på hanen med din ansökan till

Servicechef Anders Thelin, anders.thelin@finnvedenslast.se som också mer än gärna besvarar frågor om tjänsten, tfn 0371-334 73.