Skadetekniker Jönköping

Skadetekniker Jönköping

Är du en erfaren skadetekniker som gillar tunga fordon?

Vi söker nu en erfaren skadetekniker till vår verkstad i Jönköping som vill jobba med allt från hyttbyten, demontering och montering av detaljer, till större strukturskador och riktning av ramar. Vi behöver dig med kapacitet att leda ditt arbete självständigt och fokuserat med stort kundansvar. Som bidrar till laget med postiv energi, rak och ärlig kommunikation samt en lösningsorinterad approach till vardagens alla situationer.

Stämmer detta på dig och är du sugen på en ny utmaning? Tveka då inte att kontakta Servicemarknadschef Åsa Gustavsson för att få veta mer om tjänsten, tfn: 036-348205. Din ansökan skickas till asa [dot] gustavsson [at] finnvedenslast [dot] se. Vi utgår från att du har hög IT-kunskap och är flexibel vad gäller arbetstider, C-körkort ger ett plus i kanten.

Med driv för ständiga förbättringar samt hjärta för kunden kommer du att växa och utvecklas hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar i en modern verkstad med tillgång till Volvo Truck Academy’s utbildningsprogram. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar.

Välkommen med din ansökan!