Servicechef Jönköping

Servicechef Jönköping

Är du en positiv ledare med handlingskraft?

Då kan du vara rätt för tjänsten som servicechef för vår huvudverkstad i Jönköping. Vår ambition är att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk, och vi söker dig med rätt driv och verktyg för att ta vara på det vi redan idag gör mycket bra samt vidareutveckla såväl servicekoncept som flöden med sikte på våra offensiva mål vad gäller omsättning, resultat och kundnöjdhet.

I vardagen står du kunder och medarbetare nära, och är engagerad i verksamhetens alla delar. Din organisation består av ca 30 kunniga och duktiga medarbetare inom verkstad, reservdelar och administration. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till Servicemarknadschefen för Region Väst.

Rollen kräver sin insats av mod och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter.

Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt. Vi är en målstyrd organisation, där laget går före jaget och kunden alltid står i fokus, och det måste givetvis falla dig på läppen för att du ska trivas hos oss. Nyckeln till framgång ligger i ditt ledarskap, och här har vi förväntningar. Din förmåga att leda och coacha dina medarbetare till önskat resultat samt skapa en miljö präglad av delaktighet och arbetsglädje är avgörande.

Du har med dig erfarenhet av ledarskap på operativ nivå och vet hur du ska bygga team samt ta fram handlingsplaner och omsätta dem i praktiken. Vi sticker inte under stol med att det är en fördel att ha god kännedom om vår bransch och eftermarknadsledet, men du kan likväl ha en chefsbakgrund inom t ex produktion. Det viktiga är att du har det som krävs för att utveckla affären , kan leda människor i förändring, och är en fena på att bygga starka relationer inom och utom organisationen för att säkerställa kundnöjdhet.  

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till: career [at] finnvedenslast [dot] se. Tveka inte att slå oss en signal om du har frågor om tjänsten: Servicemarknadschef, Åsa Gustavsson: 036-34 82 05, alternativt HR-chef, Tina Edsmalm: 036-32 81 69.