Regionchef Norr

Regionchef Norr

Vill du ta en ledande position i ett offensivt företag i ett expansivt skede?

Vi söker nu en regionchef  med övergripande ansvar för försäljning och eftermarknad i vår norra region vilken idag omfattar orterna Skövde, Falköping, Skara, Mariestad och Kristinehamn. Huvuduppdraget är att strategiskt och operativt leda och utveckla verksamheten till att ligga i den absoluta framkanten av Volvos servicenätverk samt säkerställa en tydlig marknadsledande position. Ambitiöst men tveklöst möjligt genom att ta totalansvar över vårt erbjudande och våga visa vägen framåt för din organisation som består av 80-talet kunniga och duktiga medarbetare varav sju direktrapporterande. Du har givetvis budget- och resultatansvar, ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Din profil

Framgång i rollen vilar på ditt goda ledarskap, din utpräglade affärsmässighet och ditt kundorienterade synsätt, samt din förmåga att sätta dig väl in i verksamhetens alla delar och stå såväl kunder som medarbetare nära för att kunna förstå deras vardag och utmaningar. Din styrka ligger i försäljning och affärsutveckling och du har med dig erfarenhet av strategiskt arbete och vet hur du omsätter verksamhetsplaner i praktiken. Genom åren har du bevisat dig själv resultatmässigt och lyckats bygga goda och långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare. Ditt ledarskap är väl beprövat och du vill se dina medarbetare växa i ansvar och utvecklas i sina roller. Du trivs i en målstyrd organisation och är trygg i analys och rapportering av resultat.

Du är bosatt inom regionen och har flexibiliteten att resa, oftast över dagen men övernattningar förekommer. Placeringsort blir Skövde eller Kristinehamn. Svenska behärskar du i tal och skrift och du känner dig bekväm med att använda din engelska. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare.

Vårt erbjudande

Rollen kräver sin insats av engagemang, kreativitet och handlingskraft men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via Mercuri Urval (ref nr SE-12895) senast 11 mars 2018. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mercuri Urvals konsult Frida Olsson, 031-333 52 14. Urval sker löpande.