Projektledare Fastighet

Projektledare Fastighet

Vi söker dig med kapacitet att ta ett övergripande ansvar för våra fastigheter, gällande ny- och ombyggnation samt löpande underhåll av våra anläggningar inom hela företaget. Du leder och driver projekt självständigt och ansvarar för externa inköp relaterat till dessa. Du är vår huvudkontakt till fastighetsägare, samt stöttar våra verkstäder i fastighetsfrågor. Tjänsten rapporterar direkt till VD och är som klippt och skuren för dig som trivs i en roll med många kontaktytor och vill ha utrymme för eget driv och vilja att utveckla.

Du är affärsmässig och har en naturlig pondus som hjälper dig att bygga starka relationer och få med dig din omgivning mot målen för dina ansvarsområden.  I ryggen har du en relevant utbildningsbakgrund i kombination med erfarenhet av liknande uppdrag. Du är tränad i projekt-ledning, trivs med att vara hands-on, och tar dig an uppgifter med samma entusiasm oavsett omfattning eller natur. Du är van vid budget- och resultatansvar och slipad i inköp och förhandling.  Branscherfarenhet och kännedom om servicemarknadens processer och behov ger ett plus i kanten.

Vi utgår från att du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare, samt behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten kan placeras antingen i Jönköping eller Växjö men du reser över hela vårt verksamhetsområde, oftast över dagen men övernattningar förekommer.  Vi erbjuder dig en ny och utvecklande utmaning i en stabil organisation som vet vad den vill och vart den är på väg. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Anna Liljedahl på 036-32 81 57, eller HR-chef Tina Edsmalm på 0370-489 12.

Din ansökan skickar du till career [at] finnvedenslast [dot] se, löpande urval gäller.