Lastvagnssäljare Kalmar

Lastvagnssäljare Kalmar

Vi söker dig som vill etablera dig som säljare i en mycket spännande bransch kännetecknad av relationsbaserad försäljning, högteknologiska produkter samt kunder av skiftande karaktär och med olika behov. Vår anläggning i Kalmar blir din utgångspunkt och du bearbetar såväl nya som befintliga kunder i ett distrikt där runt omkring.

Till din hjälp har du hängivna chefer och kollegor inom försäljning, verkstad och reservdelar, samt support och utbildning från såväl våra egna som Volvos led. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, intresse för din marknad och näsa för affärer, kommer du att lyckas som säljare hos oss.

Du har förmodligen ett par års erfarenhet av försäljning och är beredd att långsiktigt investera din tid och ditt engagemang i en karriär som ger mångfalt tillbaka. Har vi tur har du någon koppling till branschen men det är inget krav från vår sida. Vårt fokus ligger på att hitta rätt person med driv, vinnarskalle och förmåga att bidra till våra mål gällande omsättning, lönsamhet och kundnöjdhet.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller E är meriterande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Marknadschef Torbjörn Strand på tfn 0470-74 83 05. Löpande urval gäller så tveka inte att skicka in din ansökan till: torbjorn [dot] strand [at] finnvedenslast [dot] se