Lastbilsmekaniker Kristinehamn

Lastbilsmekaniker Kristinehamn

Det går bra för oss och vi söker nya krafter till vårt team i Kristinehamn, kan det vara du?

Vi behöver dig med gedigen erfarenhet av tunga fordon och kapacitet att leda ditt arbete självständigt och fokuserat med stort kundansvar. Har du dessutom Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Utöver teknisk kompetens tillför du postiv energi, rak och ärlig kommunikation samt en lösningsorinterad approach till vardagens alla situationer.

Hos oss sätter vi laget före jaget, tar hand om våra kunder och ställer upp för varandra. Vi ger dig möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar, kontinuerlig utbildning via Volvo Trucks Academy, samt en given plats i ett team med härlig stämning, vass kompetens och massor av driv. Vi utgår från att du har hög IT-kunskap, C-körkort, och är flexibel vad gäller arbetstider. 

Missa inte chansen att bli en del av vårt team!

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Servicechef Tony Gustafsson på tfn: 0550 - 316 06. Tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev direkt till tony [dot] gustafsson [at] finnvedenslast [dot] se. Löpande urval gäller.  

Välkommen!