Lastbilsmekaniker Jönköping

Lastbilsmekaniker Jönköping

Det går bra för oss och vi söker nya krafter till vårt team i Jönköping – kan det vara du?

Vi är ett driftigt gäng som söker nästa kugge till vår verkstad i Jönköping. Kan det vara du? Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas som mekaniker hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta med branschens bästa lastbilar och bussar i en modern verkstad. Kan det bli bättre?

Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff.
I vårt erbjudande ingår möjligheten att få jobba med det du brinner för, högteknologiska produkter och kundservice. På det adderar vi oss själva, ständig utveckling som individ och medarbetare, samt vass utbildning via Volvo Trucks Academy.

Vi är ett team med härlig atmosfär och hög kompetens. Missa inte chansen att bli en del av det! Vi utgår från att du har hög IT-kunskap och är flexibel vad gäller arbetstider. Har du dessutom C-körkort blir det ett plus i kanten.

Löpande urval gäller så skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag till: pierre [dot] nyander [at] finnvedenslast [dot] se. Vid frågor om tjänsten kontakta Servicechef Pierre Nyander på tfn 036-32 81 51.