Kundmottagare Vimmerby

Kundmottagare Vimmerby

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till vår verkstad i Vimmerby söker vi nu en kundmottagare som planerar och hanterar bokningar av fordon samt ser till att fördela ut arbetet till rätt mekaniker. Din målbild är - kort och gott - att se till att vår verkstad har en jämn och hög beläggning. Rollen ställer krav på tät och tydlig dialog med våra kunder. Du gör en behovsanalys, rekommenderar åtgärd och ser till att hela tiden följa upp vår insats och återkoppla status. Det är så du vinner såväl förtroende som nästa affär.

 

Du är en mycket serviceinriktad person som gillar problemlösning och utmaningar. Struktur och noggrannhet ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du har dessutom öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Bäst trivs du i en arbetsmiljö där det finns plats för ett fartfyllt arbete, en stor dos kommunikation och ett och annat skämt. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

 

Du har möjligtvis några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar kanske idag som lastbilsmekaniker med en önskan om att omsätta dina färdigheter i en annan roll. Förmodligen är du en inbiten fantast av tunga fordon med kunskap om branschens utmaningar och kan med lätthet förstå våra kunders behov. Vi tar för givet att du har god datavana, samt vill bidra med positiv energi i ett gott gäng som stöttar varandra. Vi erbjuder ett varierande och fartfyllt jobb som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt. Finns det någon gång den gamla klyschan "spindeln i nätet" stämmer, så är det här.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till: mikael [dot] petersson [at] finnvedenslast [dot] se. Vid frågor om tjänsten, tveka inte att slå en signal till Servicemarknadschef Mikael Petersson 0492-691 44.