Verkstadsadministratör Vetlanda

Vill du arbeta med det största och det bästa?

Verkstadsadministratör

Det får du göra hos oss varje dag, tillsammans med ett tryggt och engagerat team som har kundens bästa i fokus och alltid sätter laget före jaget för att få verksamheten att fungera. Som verkstadsadministratör blir din nyckeluppgift att säkra vårt arbetsorderflöde och se till att en snabb och korrekt fakturering sker ut mot kund. Du hanterar också tidrapportering, reklamationer och garantier m.m. Vid behov tar du på dig kundmottagar-kepsen och hanterar bokningar av fordon, såväl akuta som planerade ärenden, samt ser till att återkoppla status till våra kunder.

Vem är du?

Du har förmodligen ett hjärta som klappar extra för tunga fordon och genom branschkunskap god förståelse för vår verksamhet. Kanske har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar idag som lastbilsmekaniker och vill testa på en ny roll i branschen? Råkar du dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff.

Då tjänsten i stora delar är administrativ måste struktur och noggrannhet ligga för dig. Du kan driva och prioritera dina uppgifter, och har öga för möjliga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet. Vi utgår från att du har god systemvana och ser ett C-körkort som pricken över i.

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Hans-Jörgen Nilsson, löpande urval gäller.

Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån,

tfn: 0383-596 34.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress chhristian.nord@finnvedenslast.se