Reservdelsman Jönköping

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Reservdelsman Jönköping

Till vår anläggning i Jönköping söker vi nu en reservdelsman som ska ta hand om försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du arbetar mot såväl butik som verkstad  med målbilden att få fram rätt reservdelar och tillbehör vid rätt tidpunkt så att jobben kan utföras enligt utlovad plan. Du blir således en väldigt viktig kugge för hela vårt flöde och i slutändan – kundnöjdheten.

Rollen ställer krav på tekniskt intresse, social kompetens och naturligtvis god servicekänsla. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du dessutom Volvo-bakgrund från den tunga sidan betraktar vi det som en fullträff. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.

Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande företag med ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi värdesätter en öppen och positiv kommunikation, eget driv och kundfokus. Laget går alltid före jaget och vi hugger i där det behövs. Nu behöver vi hitta en till med samma inställning till vårt team!

Är du intresserad och vill veta mer? Tveka då inte att slå servicechef Fredrik Bernström en signal: 036-328151. Din ansökan, med CV och personligt brev, skickar du till fredrik.bernstrom@finnvedenslast.se Löpande urval gäller så vila inte på hanen.

 

 

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress career@finnvedenslast.se