Reservdelsman Nässjö

Vill du arbeta med det största och det bästa?

Reservdelsman Nässjö

Det får du göra hos oss varje dag! Tillsammans med ett tryggt och engagerat team som har kundens bästa i fokus och alltid sätter laget före jaget för att få verksamheten att fungera. Som reservdelsman hos oss tar du hand om försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du arbetar mot såväl butik som verkstad med målbilden att få fram rätt reservdelar och tillbehör vid rätt tidpunkt så att jobben kan utföras enligt plan. Du blir således en väldigt viktig kugge för hela vårt flöde och i slutändan – kundnöjdheten.

Vem är du?

Du har förmodligen ett hjärta som klappar extra för tunga fordon och genom branschkunskap god förståelse för våra kunders behov. Kanske har du några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar idag som lastbilsmekaniker och vill testa på en ny roll i branschen. Råkar du dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff.

Rollen ställer krav på tekniskt intresse, social kompetens och naturligtvis god servicekänsla. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.

Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Morgan Hansson, löpande urval gäller.

Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån,

tfn: 0380 - 55 67 96.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

 

 

 

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress morgan.hansson@finnvedenslast.se