Reservdelsansvarig Jönköping

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Reservdelsansvarig Jönköping

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till vår huvudanläggning i Jönköping söker vi nu en reservdelsansvarig som tar ansvar för hela reservdelsaffären, lagerhanteringen och vår butik. En viktig del i ditt arbete är att samverka med våra kunder i reservdelsfrågor och att arbeta proaktivt för nya affärer. Du har ett team om tre personer till din hjälp som får den dagliga verksamheten att snurra på samtidigt som ni tillsammans arbetar med ständiga förbättringar för optimala flöden och en hög kundnöjdhet. Du får i rollen en nyckelposition och tar plats i den lokala arbetsledningen och rapporterar till Servicemarknadschefen för region Väst.

Din profil

Rollen ställer krav på affärsmässighet, hög servicekänsla och ett positivt ledarskap. Du är en problemlösare och har fallenhet för ordning och reda, samt leder andra människor med såväl pondus som ödmjukhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, och har du dessutom Volvo-bakgrund från den tunga sidan betraktar vi det som en fullträff. Vi tar för givet att du har systemvana och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort med C-behörighet är meriterande.

Vårt erbjudande

Rollen kräver sin insats av engagemang, kreativitet och handlingskraft, men ger också mångfalt tillbaka av personlig utveckling och positiva erfarenheter. Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Hos oss värdesätter vi ett entreprenöriellt förhållningssätt och ger dig utrymme att tillsammans med ditt team hitta vägarna framåt.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via career@finnvedenslast.se, löpande urval gäller. Vid frågor om tjänsten, kontakta Servicechef Fredrik Bernström 036328151.

 

Fyll i din ansökan här

För- och Efternamn *
E-postadress *
Telefonnummer
Meddelande
Bifoga ditt CV
Bifogad : /10MB
Max filstorlek uppnådd

(Godkända filformat är .jpg, .jpeg, .gif, .mpg, .mpeg, .bmp, .txt, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx,.zip)

Max filstorlek uppnådd
(* Det här är ett obligatoriskt fält)
Villkor

Genom att skicka detta formulär med rutan nedan markerad, tillåter du återförsäljarnamn att lagra de personuppgifter du fyllt i och använda dem i samband med bearbetningen av din jobbansökan.

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält Fyll i en giltig e-postadress career@finnvedenslast.se